Välkommen till Rambodalsskolan en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby – Rambodalsområdet. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av.

fredag 14 augusti 2015

Idrotten informerar


Hej!

Vi idrottslärare hälsar välkomna till en ny termin full av rörelse och glädje. Efter en solfattig sommar så passar vi på att vara ute i det fina vädret på idrotten, så det är utekläder som gäller tills vidare. Vi hör av oss när vi återgår till vanliga rutinerna med två pass inne och ett pass ute/ vecka.

Dessutom vill vi passa på att påminna om de regler och rutiner som gäller för idrotten.
IDROTTSRUTINER

För att idrottslektionerna ska fungera så bra som möjligt är det några saker som vi idrottslärare vill att du som elev tänker på.

Kläder

Vi vill att du alltid byter om innan lektionen och duschar efter lektionen. Det är viktigt att du tänker på att när vi är ute kan det vara kallt och regna så packa gärna ner en extra tröja/jacka. När vi är inomhus är det viktigt att du förutom kläder har med dig ett par rena skor, detta eftersom det finns stor risk för skador.

Förhinder

Om du av någon anledning inte kan vara med på idrotten vill vi att dina föräldrar skriver en lapp, sms eller ett mail till oss idrottslärare. Skulle det vara så att du vid 3 tillfällen missar att ha med dig kläder/lapp kommer vi att meddela dina föräldrar detta. Om du inte deltar kommer du antingen få hjälpa läraren att t.ex. döma eller få jobba med teoriuppgifter.

Allergier

På skolan finns allergiker som reagerar kraftigt på skarpa dofter t.ex. spraydeo och parfym och därför är det viktigt att du tänker på följande. Det är endast tillåtet att använda roll-on efter idrotten. Parfymer och spray av olika slag är inte tillåtet eftersom dessa ligger kvar i luften och kan orsaka besvär för efterkommande grupper.
Soliga hälsningar från Malin, Sandra & Anders
 
Malin: 0725-390132 (4c, 4d)
Sandra: 0725-174555 (4a, 4b, 4e, 6a, 6b, 6c)
Anders: 0761-935763 (5a, 5b, 5c)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar